Full-service maatwerkspecialist

Er komen een hoop vragen op u af wanneer u overweegt zonnepalen te plaatsen. Hoeveel panelen zijn nodig voor uw huishouden? Biedt het dak voldoende stabiliteit? Waarom kiest u voor merk A en niet merk B? En binnen hoeveel tijd verdient u de investering terug. Omdat Uw Solarspecialist gaat voor een duurzame oplossing voor het milieu én voor onze klanten voeren we alle werkzaamheden uit in eigen beheer. We kunnen u daarom met al uw vragen helpen.

Advies

Uw Solarspecialist helpt u graag met gedegen advies. Met onze diversiteit aan zonnepanelen en merken én kundige installatie door experts bieden we oplossingen op maat. Zo kent het ene dak meer schaduwplekken dan het andere of Heeft u nog vragen over subsidieregelingen, dan helpen we u ook daar goed mee op weg! Bekijk hier de merken die we voeren.

Installatie

Naast het technisch goed onder spanning zetten van het hele zonnepanelensysteem zorgen we er ook voor dat dit volgens de regels gebeurd. Belangrijk, voor het oog, is dat de panelen netjes recht liggen. In veel gevallen gaat het tenslotte om het aanzicht van uw woning.

Garantie & Onderhoud

Omdat we vertrouwen hebben de kennis van onze mensen en kwaliteit van producten die we voeren bieden we een hoge garantie termijn. Naast de fabrieksgarantie op de panelen bieden we u extra garantie op de aanleg van de zonnepanelen. Omdat we geloven in onze aanpak en staan voor kwaliteit. Onderhoud is echter wel aan te bevelen. Niet vaak, eens per jaar is al voldoende om de panelen hun optimale werking niet te laten verliezen. Wilt u meer informatie over onze onderhoudscontracten? Neem dan contact op via info@uwsolarinstallatie.nl?

Als we ons werk goed doen ziet een klant ons niet meer terug

aldus Richard Berkhout, eigenaar Uw Solarinstallatie.nl

Goed voorbereid met juiste/veilige elektra-aansluitingen?

Van nog groot belang is dat de zonnepanelen naast het opleveren van voldoende rendement ook veilig worden aangesloten en goed werken. Uw Solarinstallatie heeft ruime technisch achtergrond op gebied van elektra. De juiste aansluitingen verzorgen of het in orde maken van een groepenkast met voldoende vermogen nemen we u graag uit handen. Met passie voor ons vak voorzien we u van perfect werkende zonnepanelen.

Meer lezen over Uw Solarinstallatie? Klik hier

We weten precies aan welke technische eisen een zonnepaneel moet voldoen om uw vraag naar het best passende paneel te beantwoorden. Van woningen tot zakelijke objecten. We helpen u graag!

Direct een offerte aanvragen?

We helpen u graag verder! Van advies en installatie tot onderhoud van uw zonnepanelen.

Bel ons op +31 612557803 of e-mail naar info@uwsollarinstallatie.nl