Omvormers: waarom heeft u die nodig?

Een omvormer voor zonnepanelen zet de opgewekte gelijkstroom door de zonnepanelen om in bruikbare wisselstroom. Deze wisselstroom gebruikt u voor al uw huishoudelijke apparatuur. Hiermee kan ook energie worden met de energieleverancier als uw zonnepanelen meer opbrengen dan u op dat moment verbruikt. De omvormer is dus een essentieel onderdeel van uw zonnepanelensysteem.

Onze merken | omvormers

Zoveel merken, zoveel keuze. Bij Uw Solarinstallatie voeren we een select aantal merken. We geven graag uitleg over waarom we voor juist die merken omvormers hebben gekozen. Naast diversiteit in levensduur, vermogen, uiterlijk en toepassing kijken we vooral naar duurzaamheid. Kwaliteit dus. Om onze klanten zo breed mogelijk te adviseren en voorzien van de beste fit, voeren we vijf merken omvormers waar we uiterst vertrouwen in hebben dat ze goed werken. Want dat vertrouwen willen we ook onze klanten bieden. We zorgen ervoor dat het vermogen van de omvormer wordt afgestemd op het totale vermogen van uw zonnepanelen.

Growatt

flexibiliteit in wattage en voltage dat aangesloten kan worden, en uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ze hebben geen ventilator waardoor ze fluisterstil zijn en hebben goede monitoring tools om altijd en overal de prestaties te bekijken op de shinephone app, of gewoon via de pc.

Goodwe

Toonaangevend merk die zich richt op onderzoek en productie van PV-omvormers en oplossingen voor energieopslag.

Goodwe omvormers worden voornamelijk gebruikt voor residentiële systemen, commerciële systemen en energieopslag systemen, variërend van 1,0 tot 80 kW.

Advies voor uw object?

Elk soort paneel kenmerkt zich met eigen voordelen. Van beschikbare formaten, garantietermijnen en schaduw-optimizers tot rendement. Wilt u advies over de merken die we voeren en welk type paneel het best bij uw vraag past? Neem dan contact met ons op.

Dankzij onze kennis garanderen we een duurzaam en goed resultaat zonnepanelen voor uw specifieke object!